2013

2013

Lotsgatan Karlshamn, två historiska bakgårdar – Allt ljus på Lotsgatan!

En magisk Kulturnatt på Lotsgatans fina innergårdar. En gigantisk flirt i ljus och musik! Jättekyss på fasaden, ögat som blinkade i takt till trummor eller publikens sjönsång. På Johnny Martinssons gård föddes stenarna ur marken på meditativt vis...Lotsgatan blir aldrig mer sig likt!

Kyss
Kyss i mörker
Flirtande ögat
Stenarna föds
Trumslagarpojkar i takt med ögat
Utsiktsballong

Lights in Alingsås - H C Andersen

I Jertas park blir det en alldeles ny ljusslinga för barn, stora som små. HC Andersens sagor präglar hela Lights in Alingsås i år...med ljus och sagor blir det en alldeles magisk upplevelse i den charmiga lilla staden. I lilla Hjertas park mitt i staden får barnen en egen miniljusvandring på ett alldeles nytt och lite annorlunda vis, men här lyser det bara om man själv är med aktivt och letar efter ljusbilderna och sagolikheterna med medhavd ficklampa.

 

I parken berättas sagan om den fula ankungen med hjälp av lysande siluettfigurer i mörkret. Historien berör utanförskap och elakhet, men slutar ändå lyckligt! Dynamoficklampor och liten karta finns på Estrad ljuskansliet, där den stora Ljusvandringen tar sin början....

Sofiero Trädgårdsfest - interaktivt öga

Teknikmässan i Göteborg – Flirt med publiken